Del

Studiejobs Socialrådgiveruddannelsen

Vi ønsker i samarbejde med praksis (Regionens kommuner) at understøtte en større praksiskobling for jer studerende sådan at forstå, at I i højere grad får mulighed for at anvende den læring, I tilegner jer på uddannelsen ude i praksis.

Vi har derfor lavet en studiejob-portal/ børs, hvor praksis indsender ledige studiejobs, som I kan søge. Studiejob vil derfor løbende blive oploadet her på siden.

Vi har fra uddannelsens side lavet en kompetencebeskrivelse med anbefalinger til arbejdsopgaver og rammer for studiejob afhængigt af, hvor langt I er i uddannelse. På den måde kan I bedre vurdere og beskrive, hvilke opgaver I er kompetente til at løse ude i praksis. Den kan ses her

Endvidere har Dansk Socialrådgiverforening (DS) og Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende udarbejdet anbefalinger og rammesætning af relevante studiejobs for socialrådgiverstuderende. Disse kan ses her

Det er vigtigt at understrege, at studiejob ikke skal erstatte den læring, I får på studiet, hvorfor vores klare anbefaling over for  jer og praksis er, at studiejob max er 15 timer/uge.