Del

IT og support

Professionshøjskolen Absalon har en række IT systemer og værktøjer som du som studerende skal bruge gennem dit studie. Under Genveje i øverst på siden har du direkte adgang til de mest brugte.

Her på siden finder du vejledninger, hvem du kan kontakte hvis du har brug for hjælp samt oversigt over apps og værktøjer du som studerende kan bruge til kommunikation, video, analyser og meget mere. 

Vejledninger

Hjælp og support

Helpdesk

Helpdesk håndterer problemer med login, netværk, print, trådløst netværk m.m. Du kan kontakte Helpdesk på telefon mandag-fredag kl. 8.00-13.00 eller på mail.

Telefon: 7248 1111 // Mail: helpdesk@pha.dk 

I mailen er det vigtigt, at du oplyser din mail-adresse, brug gerne din Absalon e-mail, lav en præcis titel i emnefeltet og en beskrivelse af problemet, Så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt. Opret kun et problem per mail.

Driftsstatus (klik her)

Digitale muligheder

Se en oversigt over gode apps og værktøjer du som studerende kan bruge til kommunikation, video, analyser og meget mere.

Dine digitale muligheder i Absalon

Digitale muligheder (prototype)

Herunder finder du en oversigt over alle de teknologier du som bruger i Absalon har adgang til. I filteret i højre side kan du indsnævre dine muligheder og under hver teknologi kan du læse mere om hvad den kan og hvordan den bruges samt hvordan du får adgang til den. OBS. sitet er udviklet til undervisere og adgangen til det fra Studienet er et forsøg. 

OBS - klik på knappen "Menu" og derefter "Teknologier" højre side i denne boks for at komme tilbage til teknologioversigten.

Itslearning rum og kalender

Du får adgang til rum 15 dage før undervisningen starter og her vil dine undervisningsaktiviteter fremgå af itslearnings kalender. Hvis du gerne vil se dit skema tidligere skal du bruge TimeEdit
 
Sådan finder du dit skema i TimeEdit.

Få itslearning som app!

itslearning findes som app så du kan tilgå din undervisning, beskeder og meget mere direkte fra telefonen. Du kan finde itslearning på App Store og Google Play. 

Se hvordan du installerer appen her.