Del

Hvorfor skal jeg bruge biblioteket, når jeg kan google? Hvad kan biblioteket tilbyde, som jeg ikke kan finde på anden vis? Læs her, hvorfor biblioteket er din studiepartner?

Biblioteket er din gateway til information og litteratur af høj kvalitet

I starten af dit studie har du primært brug for det, der er på pensum. Efterhånden skal du udvide dit kildemateriale og her har biblioteket en guldgrube af håndplukket information og litteratur af høj kvalitet relevant for dit fag – både i papirform og online. Biblioteket er din gateway til at navigere i en verden af viden.

Pensumlitteratur
Vi har ikke klassesæt af litteraturen på pensum. Til gengæld har vi en semesterhylde med bøger fra pensum, som altid er på biblioteket.
Bøger til udlån kan du søge via bibliotekets hjemmeside og finde på boghylderne.

Book-1-bibliotekar
Mit job er, at gøre det nemt for dig at studere på Absalon. Jeg kan hjælpe dig med og giver tips til, hvordan du skal gribe din informationssøgning an for at opnå det bedste resultat.
Du kan booke mig til en 1:1 session. Jeg kommer også ud på holdene og giver introduktion til, hvad du i øvrigt kan bruge biblioteket til, fx referenceværktøjer, hjælp til opgaveskrivning.

Godt studiemiljø
Bibliotekets lokaler bliver brugt af studerende som læsepladser og til gruppearbejde. Her møder du andre studerende fra både dit eget fag og andre.

Lange åbningstider og biblioteket 24/7
Du kan bruge biblioteket, når du har tid. Også når vi er gået hjem. Du har online adgang til biblioteket 24/7 via bibliotekets hjemmeside.

Én indgang til alt, hvad du har brug for
Uanset hvad du læser, er biblioteket din indgang til alt, hvad du har brug for. Bibliotekaren er din studiepartner og bindeled gennem hele din studierejse på Absalon.

Læs mere om Professionshøjskolen Absalons Bibliotek