Del

Studieretningsvalg – gældende for studerende fra aa2018ve

 

I kan vælge imellem disse studieretninger:

  • FL - Fødevarer og ledelse
  • SD - Sundhedsfremme og diætetik

 

Fødevarer og ledelse 

En studieretning for dig, der interesserer dig for fødevareproduktion og projektledelse og drømmer om en fremtid som indkøber, fødevarekonsulent kvalitetssikring, -kontrol og -styring), projektleder, leder af mad- og måltidsproduktion eller som selvstændig iværksætter.

Sundhedsfremme og diætetik

En studieretningen for dig, der kan se dig selv vejlede professionelt om kost og diæt, arbejde med at forebygge og behandle sygdomme og udforme og implementere sundhedspolitikker. Studieretningen åbner også op for job som underviser på en uddannelsesinstitution, sundhedskonsulent, kostvejleder/ernæringskonsulent, klinisk diætist eller som privatpraktiserende diætist.

Som studerende har du mulighed for at præge din uddannelse, så du kommer til at beskæftige dig med lige netop det, som interesserer dig allermest. Det gælder f.eks. ved valg af emner i projektopgaver, praktiksted, studieretning, valgfag eller hvis du vælger at tage et semester i udlandet.

Begge studieretninger sigter mod flere forskellige professionsområder og på 6. semester har du mulighed for at fordybe dig inden for forskellige toninger. Toninger præsenteres undervejs i uddannelsen.

I kan læse mere om retningerne herhttps://phabsalon.dk/uddannelser/ernaering-og-sundhed/uddannelsen/