Del

Physio Couch

PhysioCouch er et initiativ der startede i 2012 i Nijmegen, Holland. Igennem PhysioCouch har du mulighed for at komme på en fed tur med andre fysioterapi studerende fra hele Europa, og deltage i nogle særlige workshops. Der er forskellige indgangsvinkler fra gang til gang, som bliver afstemt med dem der vil deltage. Dette tilbud er ikke en del af din curriculum, så du får ingen ECTS, men til gengæld så får du en masse gode oplevelser og kan man danne et international netværk med de andre studerende og undervisere. 

Hvor ofte?

Der er 1 til 2 arrangementer om året forskellige steder i Europa, og det næste arrangement er ikke planlagt endnu, men det sidste event i Helsinki i marts har eftersigende været et stort succes. Vi har ikke haft nogen deltager fra PH Absalon med, men håber at der er nogen der er interesseret til at deltage i det næste event.  

Hvad koster det?

Hvert arrangement koster et lille beløb som normalt ligger omkring €50,- (350 kr) og så skal man købe flybilletter. Til genæld så couchsurfer man hos en fysioterapeut studerende i værtslandet ganske kvit og frit, så at det ikke koster for meget.

Mere info

På Facebook kan du løbende holde dig opdateret og lade dig inspirere - Physio couch group

Hvis du har spørgsmål angående kan du spørge i selve gruppen, eller også må i gerne kontakte Laurens.