Del

Folieskæreren Scan'n Cut

Scan’n Cut er en kombineret folieskærer og skanner.

Den kan bruges til at skære i et væld af forskellige materialer, som f.eks. karton, papir, læder, krympeplast, filt, skiltefolie og meget andet. Maskinen betjenes fra det indbyggede touch-display. De mange indbyggede motiver i Scan’n Cut kan både bruges til hjemmelavede kort, patchwork og skabeloner. Derover er det muligt at overføre egne filer til maskinen og efterfølgende få det skåret.

Til maskinen hører forskellige skæremåtter, holdere og knive, som anvendes forskelligt i forhold til, hvilke materialer du anvender og størrelsen på dem. Den indbyggede skanner i maskinen gør det muligt at skanne et motiv ind og efterfølgende få det skåret. Maskinen skanner i 300 dpi.

Maskinen arbejder uden tilslutning til PC, men der er mulighed for at overføre fra PC til Scan’n Cut enten via kabel (ikke inklusiv) eller via USB (ikke inklusiv). Ligesom man kan designe sine egne ting i det softwareprogram, der hører til maskinen. Dette kan både tilgås ved at downloade programmet til PC’en og kan også bruges online. Det kræver dog, at du har oprettet dig som bruger. Det er gratis.