Del

Internationale muligheder

Internationalisering har en stadig større betydning for sygeplejerskeuddannelsen som helhed.

Som sygeplejestuderende vil du i løbet af uddannelse deltage i undervisningsforløb, som har et internationalt perspektiv, måske endda sammen med studerende eller lærere fra udenlandske samarbejdsskoler. Endvidere har du som sygeplejestuderende mulighed for at tage dele af din uddannelse udenfor Danmark - både teoretiske og klinisk praktiske forløb.

Uddannelse på tværs af landegrænser giver dig mulighed for at opleve en anderledes kultur og få en anden indfaldsvinkel til sygepleje og giver dig dermed en ny forståelse af andre mennesker og ikke mindst af dig selv.

Indenfor sygeplejerskeuddannelsen i Professionshøjskolen Absalon samarbejder vi med mange sygeplejeskoler i og uden for Europa. Du har desuden mulighed for at tilrettelægge dit eget udvekslingsophold og rejse som "free-mover" med udgangspunkt i egne kontakter.

Et udlandsophold kan vare fra én uge til et helt år. Opholdet skal planlægges i samarbejde med det enkelte uddannelsessteds internationale koordinator for at sikre, at det er uddannelsesrelevant og derved kan give merit.

Engelsksproget modul

Innovative Health Solutions (IHS)
An innovative interprofessional course focusing upon the provision of citizen centered solutions in rapidly developing technological healthcare…