Del

Internationale aktiviteter på Absalon

Her på siden kan du læse om både aktuelle og afsluttede internationale aktiviteter, som Absalon har deltaget i. 

DUVE - Denmark Uganda Vietnam Exchange

Fra 2018 -2021 har Absalon i samarbejde med partnerinstitutioner i Uganda og Vietnam været i gang med et Erasmus finansieret projekt for at forebygge vold mod børn. 

Denmark Uganda Vietnam Exchange (DUVE) projektet har haft et tværfagligt perspektiv på at opspore og forebygge vold mod børn i Vietnam og Uganda. Begge lande har store udfordringer på området, og både undervisere og studerende fra Absalons pædagog-, sygeplejerske- og fysioterapeutuddannelser har deltaget i det forebyggende arbejde. Dette har blandt andet inkluderet undervisning af kvinder, der netop har født samt workshops med børn i Uganda, samt workshops med både studerende og undervisere indenfor Public Health i Vietnam. 

Ved den afsluttede virtuelle konference i maj 2021 var der blandt andet fokus på seksuelle overgreb på børn, særligt udsatte etniske grupper, børns rettigheder og relationen mellem professionelle og børn med familier i arbejdet med at forebygge vold.

Oplægsholdere ved konferencen var Rachel Lev-Wiesel fra Tel Hai College i Israel, Jaspreet Bal fra Humber College i Canada samt lektorer, Bente Møller Jensen og Andrey Lukyanov-Renteria fra hhv. pædagog- og socialrådgiveruddannelserne på Absalon. 

Du kan gense konferencen herunder (Bente Møller Jensens oplæg mangler desværre i optagelsen på grund af tekniske udfordringer). 

Læs også mere om projektet og find blandt andet undervisningsmaterialer på linket her: https://duveproject.dk/ 

Vil du til udlandet?

Så læs mere her 

Kontakt os

Internationale koordinatorer