Del
Nu kan du ringe direkte til administrationen på din uddannelse

Nu kan du ringe direkte til administrationen på din uddannelse

Absalon har fået ny opbygning af hele sit telefonsystem, og det giver nye muligheder for dig som studerende. Du kan fx ringe direkte til administrationen på netop din uddannelse.

Har du spørgsmål om, hvordan du bliver overflyttet til et andet campus, er du i tvivl om, hvordan du søger om dispensation, eller har du brug for vejledning i forhold til barselsorlov? Ja, så kan det være, at du har brug for at tale med en medarbejder fra studieadministrationen på din uddannelse. 

Ring direkte til studieadministrationen på netop din uddannelse.
Vi har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 9 -12 og tirsdag og torsdag kl. 13-15
Du kan se telefonnumre og åbningstider til de enkelte uddannelser her 

Studievejledningen udvider åbningstiderne på telefonen 
Dine muligheder for at ringe til studievejledningen bliver også forbedret. Vi udvider nemlig åbningstiderne, så du nu kan få hjælp mandag og torsdag kl. 9.30-11.30 og igen kl. 13-15. Tirsdag kan du ringe kl. 9.30-11.30.  

Fremover skal du ringe 7248 1010, når du skal have studievejledning eller har spørgsmål om SPS eller merit.   
Du kan læse mere om hvordan du kan kontakte studievejledningen her.  

Psst! Vidste du, at du kan finde svar på rigtig mange spørgsmål vedrørende prøver, muligheder for at søge dispensation, sygemeldinger, overflytninger og meget mere i Studiehåndbogen her på Studienet. Det er også her, du finder vores blanketter, hvis du fx vil søge orlov, overflytte til et andet campus eller lignende.