Del

Kantinen på Campus Holbæk

Kantinen - vi har en holdning til mad
Mad skal pirre vores sanser, mad skal have smag og mad skal laves fra bunden af årstidens råvarer.
Den mad, vi serverer i kantinen, er altid tilberedt med størst mulig brug af friske råvarer og med henblik på, at både synet og smagsløg stimuleres.

Vi bruger overvejende økologiske varer og arbejder på at opnå det økologiske spisemærke i sølv (60-90% økologi)

 

Absalons kantine er åben på alle hverdage fra kl. 8.00 - 14.00

8.00 - 10.00 Morgenmad
9.00 - 14.00 Diverse snacks/sødt (f.eks.: kage, croissant, knækbrød, pizzasnegle-/slice osv)
10.00 - 14.00 Småretter (f.eks.: dagens suppe, pastaret og sandwich)
11.15 - 12.45 Frokost: varm ret, bi ret og salater.

I frokosten mellem 11.15 - 12.45 er der altid et vegetar og halal alternativ.
Vi forsøger, så vidt muligt, at undgå gluten og laktose i vores retter.

Ved allergi; spørg i køkkenet.

Det er muligt at købe te og kaffe i kaffeautomaterne.
Bygning H: 2. sal
Bygning G: i opholdsrummet



Selvbetjening
Vi har en selvbetjeningskasse i kantinen.

  • Vælg det du ønsker at købe
  • Taste det valgte ind på skærmen og betal
  • Gem din bon til du er færdig med at spise

Der vil være en medarbejder, der kan hjælpe dig med selvbetjeningskassen, hvis du har brug for det.

Madspild og miljø
Vi arbejder hver dag på at begrænse madspild. Vi udnytter råvarerne og lader mindst muligt gå til spilde. Vi sorterer vores affald og begrænser brugen af emballage mest muligt.

Studiemiljø
Kantineområdet er også et værested, hvor studiemiljøet er i højsædet, og hvor du har mulighed for at studerer sammen med din gruppe eller alene.

Der er selvafrydning i kantinen, så sæt venligst din stol op når du forlader kantinen.

Kantinepersonalet modtager meget gerne forslag og feedback fra dig.