Del
Invitation til Karrieredage på Socialrådgiveruddannelsen

Invitation til Karrieredage på Socialrådgiveruddannelsen

Skab netværk og mød din måske kommende arbejdsplads

På karrieredagene kan du møde din måske kommende arbejdsplads og få en stor indsigt i de jobmuligheder, der findes i Region Sjælland. Du får mulighed for at opbygge et netværk, gå i dialog med kommende arbejdsgivere og få en bedre forståelse for de muligheder, uddannelsen som socialrådgiver giver dig.

Du vil møde repræsentanter fra kommuner og NGO’er, der er meget nysgerrige på dig, dine ideer og på, hvad du kan bidrage med som medarbejder, og du får mulighed for at præsentere dig og skabe den spæde kontakt til dit drømmejob eller lave aftaler om ”snusepraktik”.

Der vil være også være mulighed for at møde og gå i dialog med Dansk Socialrådgiverforening (DS) og Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende (SDS), og der vil være besøg af tidligere studerende, der vil fortælle om livet ”som ny socialrådgiver” og give gode råd til BA-projektet.

Tilmeld dig karrieredagene her

 

Casebørs

Står du overfor at skulle skrive dit bachelorprojekt eller innovationsprojekt, får du en unik mulighed for at skabe en konkret kontakt til og iværksætte et projektsamarbejde med en kommune, der kunne have et spændende område, de skal have undersøgt og udfoldet. Har du selv projektideer til kommende bachelorprojekter, vil der være en “Casebørs”, hvor du kan pitche din ide med et opslag/plakat og invitere til yderligere dialog. Kommunerne bliver også opfordret til at hænge deres bud på tematikker til kommende projekter op. Måske finder I et match?

 

Hvor og hvornår?

  • Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde (Trekroner Forskerpark 4), 31. januar 2023 kl. 10 - 12
  • Professionshøjskolen Absalon, Campus Nykøbing Falster (Bispegade 5), 2. februar 2023 kl. 10 - 12
  • Professionshøjskolen Absalon, Campus Slagelse (Søndre Stationsvej 30), 3. februar 2023 kl. 10 - 12