Del
Drømmer du om at sætte handling bag en god idé og blive iværksætter?

Drømmer du om at sætte handling bag en god idé og blive iværksætter?

Så kan du eller dit team søge et Mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab til opstart af virksomhed.
Der kan søges op til 50.000,- kr.


Mikrolegatet giver studerende økonomisk støtte til deres idé og dermed mulighed for at opnå værdifuld erfaring med iværksætteri. 

Læs mere og ansøg her


Ansøgningsdeadline er d. 15.oktober kl. 23.59.

 

Ekstra chance for at få et Mikrolegat
Når ansøgningen indsendes i denne ansøgningsrunde, er der en unik mulighed for at komme i betragtning til et legat hele to steder! Denne chance fås ved at sige ja til at deltage i Mikrolegats event til Danish Entrepreneurship Festival. Udvalgte teams får her mulighed for at pitche på scenen om et Mikrolegat og få live feedback fra vores kompetente evalueringskomité! Det eneste, der skal gøres, når der ansøges om et Mikrolegat, er at krydse af, om teamet ønsker at komme i betragtning til at pitche i København eller Fredericia. Ansøgningen vil derved gælde til både det almindelige Mikrolegat og til konkurrencen ved Danish Entrepreneurship Festival.


Spørgsmål?
Mange ansøgere har de samme spørgsmål, når en ansøgningsdeadline nærmer sig. Derfor tilbydes alle at deltage i et online Q&A via Teams den 3. oktober kl. 14.00-15.00. Her vil ansøgningsprocessen blive præsenteret og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Link til Q&A session på Teams: Klik her

Link til Facebook begivenhed