Del

Vejledning i Find2learn

Du går som underviser ind på www.find2learn.dk fra en computer eller tablet. Du kan ikke bruge en smartphone til at oprette løb fra en smartphone. 

Du skal bruge smartphone og Find2learn-appen for at kunne løbe et løb.

Du kan vælge mellem at logge ind med UNI-login, Facebook eller Google. Vi anbefaler skoler at bruge UNI-login, da dette giver mindst vedligeholdelse for jer. Facebook eller Google er forbehold til brugere, der ikke har et UNI-login.

Første login

Når du logger på første gang, skal du vælge abonnementstype eller bruge en Invitationskode (læs mere her).

Efter valg af abonnement har vi brug for, at du taster faktureringsoplysninger ind.

Trin 1 - Opret nyt løb og udfyld alle felter

I feltet Tilføj søgeord skal du skrive et ord eller sætning og afslutte ved at taste enter. Du kan tilføje lige så mange søgeord, du ønsker.

I feltet Varighed kan du skrive tider mellem 15 minutter og 1440 minutter (24 timer). Efter udløb af løbstid vil eleverne blive sendt retur til mål.

Trin 2 - Vælg løbstype

  1. Vælg løbstype

  2. Vælg om Hastighed tæller/ikke skal tælle med i score

  3. Skjul markør med nuværende position (ægte orienteringsløb)

Bemærk procesbaren øverst - her kan du klikke dig frem og tilbage i din oprettelse.

Trin 3 - Poster på kort - spørgsmålstyper

Informationstekst

Tekstspørgsmål

Multiple choice

Talspørgsmål

Placer spørgsmålene på kortet.

Klik på posten og klik derefter på det sted, du ønsker, posten skal være på kortet. Placer alle poster samt start og slut ud på kortet.

Trin 4 - Aktiver løbet

Hvornår skal løbet være aktivt? Lad det f.eks. være aktivt i 2 dage eller lad det være aktivt i flere dage, dog max 365 dage. Bemærk, når du klikker på “Start løb” tæller det for et løb.

Starte et løb

Nu er du næsten klar til at løbe et Find2learn-løb. Du skal give løbets ID og Adgangskoden til løberne, så de kan finde løbet i app’en på mobiltelefon.

App’en bruger kun data, når løbet startes og sluttes - hvis løberne er på wifi ved start og slut, bruger Find2learn ikke data.

Når løberne er færdig med at løbe, kommer der en liste over deltagere på deres mobil. Listen kan opdateres ved at trække ned i skærmen.

Samme liste kan findes på hjemmesiden: Under Mine løb > “Løbet” > Monitorering kan du finde denne oversigt.

QR-kode løb

Når du starter et løb og gerne vil bruge QR-koder til at løbe løbet, skal de printes her:

Hvis smartphone ikke kan få et godt GPS signal kan du klikke på QR-kode ikonet og bruge QR-koden (som skal være placeret ved posten).