Del
English

Retningslinjer for censorer ved fysisk fremmøde til prøver

Her følger en kort vejledning til dig som censor om, hvordan du skal forholde dig, når du møder op på campus i forbindelse med prøver. 

For at kunne møde på campus skal du kunne fremvise en negativ coronatest, der er max 72 timer gammel eller kunne fremvis et gyldigt coronapas

  • Der er periodevis stikprøvekontrol. Her skal du sammen med din test fremvise ID-kort (fx sygesikringsbevis, kørekort etc)
  • Du kan fremvise dit testresultat på appen “MinSundhed” eller printe det ud på forhånd.
  • Der kan være personer, der er undtaget for test (hvis du er færdigvaccineret, tidligere positiv, af medicinske årsager el. fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse).

Ved indgangen på alle campusser vil der være opsat vejledning samt håndsprit.

Hvis du har været i nær kontakt med en person, der er påvist smittet med Corona, fx en person i din husstand, må du som udgangspunkt ikke møde op på campus. I stedet bør du iværksætte frivillig selvisolation indtil der foreligger svar på test. Du skal booke tid til to tests via coronaprover.dk

Ved symptomer på corona eller hvis restriktioner på den pågældendes arbejdsplads forhindrer fysisk fremmøde, kan censorfunktionen varetages online i tilslutning til den fysiske prøve.

Forplejning
Der er bestilt forplejning til alle prøver.

Spørgsmål?
Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. Absalons håndtering af corona, kan du skrive til vores hotline corona@pha.dk eller ringe på tlf. 7248 3040.