Del
Deltag i forbrugerundersøgelse om brug af opskrifter med tempeh

Deltag i forbrugerundersøgelse om brug af opskrifter med tempeh

Absalon søger lige nu deltagere til et forskningsprojekt om tempeh.

Kunne du tænke dig at deltage i en forbrugerundersøgelse om brug af opskrifter med tempeh? Det eneste krav er at du har minimum ét hjemmeboende barn.

Tempeh er et grønt alternativ til kød, som stammer fra Indonesien. Traditionel indonesisk tempeh består af sojabønner, som fermenteres ved hjælp af mælkesyrekultur samt en særlig skimmelsvamp kaldet Rhizopus. Nordisk Tempeh fremstiller vi ved hjælp af samme metode som traditionel tempeh, men vi anvender lokale råvarer fra Norden i stedet for sojabønner.
 

Vær med i forbrugerundersøgelsen

Sted:

Forbrugerundersøgelsen finder sted i dit eget hjem. En ansat på projektet vil komme hjem til dig og observere dig, imens du tilbereder et aftensmåltid med en opskrift med tempeh.
 

Hvornår:

Vi observerer mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften i ugerne 45, 46 og 47, men du skal blot bruge din hjælp en enkelt aften.

Hvis du ønsker at deltage, kan du enten klikke på linket nedenfor og udfylde spørgeskemaet. Herefter vil du blive kontaktet med henblik på deltagelse og bekræftelse af dato. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du sende en e-mail til Mille Skov Martin på mism@pha.dk, så sender vi et link til spørgeskemaet, hvis du ønsker at deltage.

Tilmeld dig her

 

Tempehen til opskriften kommer vi med, og du vil derudover modtage en goodie bag med lækkerier, til en værdi af 350kr, som TAK for hjælpen.