Del
English
Undgå administrationsomkostninger på anden rykker fra CFU

Undgå administrationsomkostninger på anden rykker fra CFU

Vi gør os umage for altid at levere jeres lån til tiden – men vi har brug for jeres hjælp. Læs om vores nye rykkerprocedure her.

Vi gør os umage for altid at levere jeres lån til tiden – men vi har brug for jeres hjælp. Hvis I afleverer til tiden, kan den næste låner nemlig også få sine materialer til tiden.

Fremadrettet er der aftalt en ensartet rykkerprocedure for de fysiske materialer, der gælder for alle CFU'er i Danmark, og det betyder nogle ændringer i vores hidtidige procedure.

  • Første rykker tillægges ingen administrationsomkostning (udsendes 3 arbejdsdage efter, at lånet skulle have været afleveret)
  • Anden rykker tillægges en administrationsomkostning på 100 kr. pr. lån i Udlånssamlingen (udsendes 3 arbejdsdage efter, at lånet skulle have været afleveret på baggrund af første rykkerskrivelse)
  • Anden rykker tillægges en administrationsomkostning på 25 kr. pr. lån i Informationssamlingen (udsendes 3 arbejdsdage efter, at lånet skulle have været afleveret på baggrund af første rykkerskrivelse)
  • Erstatningsfaktura tillægges en administrationsomkostning på 150 kr. plus materialets genanskaffelsespris.

Der tillægges ikke administrationsomkostning ved anden rykker, hvis mindst 90% af lånet allerede er afleveret. Har du fx lånt 20 bøger og afleveret de 18, er der således ingen administrationsomkostning ved anden rykker.

Vi forventer at fremsende rykkere i løbet af september. Her vil anden rykkerskrivelse være belagt med en administrationsomkostning. Skynd jer at få afleveret for gamle lån og undgå administrationsomkostning på anden rykkerskrivelse – I har 14 dage.

Spørgsmål? Kontakt Udlånssamlingen på tlf. 7248 1910, cfuudlaan@pha.dk og Informationssamlingen på tlf. 7248 1920, infocfu@pha.dk