Del
English
Uge 4, 2022

Uge 4, 2022

Nye læremidler til indskolingen, som du kan booke i klassesæt fra Udlånssamlingen og bruge i undervisningen:

Skønlitteratur:

 • Lisa Aisato: Livet - illustreret
  Bogen er en rejse gennem livets faser i billeder og ord. Illustrationerne er farverige, poetiske, humoristiske og rørende. Ordene er ganske få, men lægger et ekstra lag betydning til hvert eneste opslag i denne meget smukke bog. I bogens seks kapitler møder læseren enten sig selv, en bror, en ven, en mor, en morfar, en nabo eller… De seks kapitler hedder: Et barneliv; Et teenageliv; Dit eget liv; Et nyt liv; Et voksenliv; Et langt liv.
 • Anne Sofie Allermann: En fin sten
  Billedbog. Orla er på stranden med sine venner Olivia og Otto. Orla finder en sten i sandet, som kan forestille tre forskellige dyr. Stenen er på en måde som Orla, da han også kan være et helt anderledes barn.
 • Rebecca Bach-Lauritsen: Det meget meget meget farlige monster
  Billedbog. Stakkels monster! Det er slet ikke så skræmmende, som det troede; i al fald bliver drengen overhovedet ikke bange. Måske kan drengen hjælpe monstret med at blive lidt mere farligt?
 • Ane Bjørn: Trylleblik
  Hvordan bevarer man håbet i en farlig verden? Følg en familie på flugt og se, hvordan en pige finder en måde at overleve på. Smuk og sanselig billedfortælling, der i sin streg umiddelbart appellerer til yngre børn, men som meget fint kan anvendes med ældre elever også - både i forhold til flugt-emnet og til det litterære arbejde med det kontrapunktiske billedspor.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Klik på den orange knap "Book nu til din undervisning".

Har du spørgsmål? Find vejledninger på https://wiki.mitCFU.dk. Du kan også kontakte Udlånssamlingen på cfuudlaan@pha.dk eller tlf. 7248 1910.