Del
English
Uge 13, 2022

Uge 13, 2022

Nye læremidler til indskolingen, som du kan booke i klassesæt fra Udlånssamlingen og bruge i undervisningen:

Materialesæt:

Skønlitteratur:

 • Kim Fupz Aakeson: Det store party - lignelsen om Det store festmåltid
  Serie: Fupz'ke lignelser. Billedbog. Gendigtning af lignelsen om Det store festmåltid. Ivan inviterer sine mange venner fra Facebook hjem til en stor fest. Mange liker det, men de dukker ikke op, så han fester med hjemløse og posedamer fra gaden. Den bibelske version af lignelsen er trykt bagerst i bogen.
 • Kim Fupz Aakeson: Per, Poul & Farmand - lignelsen om Den fortabte søn
  Serie: Fupz'ke lignelser. Billedbog. Gendigtning af lignelsen om Den fortabte søn. Per og Poul arbejder hos deres far. Per får sin børneopsparing, rejser til København og lever det søde liv. Da Per ludfattig vender hjem, holder hans far en stor fest, men Poul bliver sur. Den bibelske version af lignelsen er trykt bagerst i bogen.
 • Kim Fupz Aakeson: Næste - lignelsen om Den barmhjertige samaritaner
  Serie: Fupz'ke lignelser. Billedbog. Gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner. En ung mand bliver overfaldet og efterladt i en park. Næste dag går både en præst og en pensionist forbi uden at hjælpe. Hjælpen kommer fra en barmhjertig flaskesamler. Den bibelske version af lignelsen er trykt bagerst i bogen.

Sådan gør du:

 1. Klik på et link ovenfor, så kommer du til mitCFU.
 2. Log på med dit UNI-login.
 3. Klik på den orange knap "Book nu til din undervisning".

Har du spørgsmål? Find vejledninger på https://wiki.mitCFU.dk. Du kan også kontakte Udlånssamlingen på cfuudlaan@pha.dk eller tlf. 7248 1910.