Del
English
Prøv at arbejde med elektronisk dataopsamling

Prøv at arbejde med elektronisk dataopsamling

Lån teknisk udstyr hos CFU, så naturfagsteamet kan blive fortrolige med det - og book et gratis fagteammøde hos naturfagskonsulenten.

Ifølge læseplanerne for naturfagene skal eleverne lære at bruge elektronisk dataopsamling i forbindelse med naturfaglige undersøgelser. 

I natur/teknologi skal eleverne bruge digitalt udstyr til at måle og indsamle data og bl.a. anvende vejrdata fra datalogning. 

I udskolingen skal eleverne lære at udføre naturfaglige undersøgelser med forskellige metoder til dataindsamling, herunder målinger foretaget med digital dataopsamling. 

CFU Sjælland har forskellige materialesæt til digital dataopsamling til udlån. Udstyret fungerer uden download og installation af software og kan tilgås på både computer, tablet og mobiltelefon. 

Det er oplagt at låne et eller flere sæt hjem, så naturfagsteamet kan blive fortrolige med denne form for undersøgelser. I kan f.eks. lade materialesættet være til rådighed på læringscentret, eller I kan prøve det af på et fagteammøde. 

Alle sættene er samlet i denne huskeliste i mitCFU, så I let kan booke dem.

For mere information og for at bestille et gratis fagteammøde, er I velkomne til at kontakte pædagogisk konsulent Michael Fryd, mifr@pha.dk, 7248 1946.