Del
English
Book naturfaglige undervisningsforløb fra LIFE – helt gratis

Book naturfaglige undervisningsforløb fra LIFE – helt gratis

Har du endnu ikke booket et undervisningsforløb fra det nye undervisningsinitiativ LIFE? Så kan du stadig nå det!

I undervisningsforløbene – kaldet LIFE Forløb – kan du og dine elever udforske naturvidenskaben og arbejde med virkelighedsnære problemstillinger på nye måder.

Eleverne arbejder undersøgende med aktuelle og virkelighedsnære samfundsudfordringer, der understøtter FN’s verdensmål. Alle forløb er udviklet i tæt samarbejde med skoler, forskningsmiljøer og virksomheder, og forløbene lever op til Fælles Mål i grundskolen.

Alt i én pakke – leveret lige til klasselokalet

Det særlige ved LIFE Forløb er, at skoleklassen får alle de materialer, der skal bruges til det eksperimentelle arbejde i forløbet, leveret lige til klasselokalet af CFU. Materialerne kommer i en kasse – et ’LIFE Kit’.

Samtidig får skolen adgang til platformen MY:LIFE, hvor alt digitalt indhold til forløbet er samlet – fra lærervejledning, læringsmål og evaluering til film, fagtekster og interaktive opgaver.

”Vi oplever stor interesse for vores undervisningsforløb, som vi leverer til skoler i samarbejde med CFU Absalon. Hvis man som skole her i regionen endnu ikke har booket et LIFE Forløb til sin klasse, men man gerne vil prøve at udforske naturvidenskaben på nye og spændende måder, kan man stadig nå at booke et forløb” - Christine Antorini, direktør i LIFE

Alle LIFE Forløb understøtter den almindelige undervisning og lever op til Fælles Mål.

Det eneste, du skal gøre, er at booke via www.LIFE.dk, så får I jeres LIFE Kit leveret til skolen – præcis som når I booker andre læremidler hos CFU.

Tre LIFE Forløb kan bookes nu

  • WeGrow er et forløb i biologi, fysik/kemi og geografi for 8. klasse.
  • Turbovækst er et forløb i biologi, fysik/kemi og geografi for 9. klasse.
  • Enzymjagten er et forløb i natur/teknologi for 6. klasse.

LIFE forventer at lancere yderlige fire LIFE Forløb i 2021 – herunder også et forløb til STX. 

Book på www.LIFE.dk.

Om LIFE
LIFE er et nyt landsdækkende undervisningsinitiativ, der har til formål at styrke danske børn og unges viden om og fascination for naturvidenskab. LIFE tilbyder gratis undervisningsforløb – kaldet LIFE Forløb – hvor elever arbejder undersøgelsesbaseret med problemstillinger, der understøtter FN’s verdensmål. LIFE Forløb er udviklet i tæt samarbejde med skoler, virksomheder og forskningsmiljøer. Læs mere på www.LIFE.dk.

Foto: LIFE