Del
English
Bestil afhentning af læremidler i mitCFU.dk

Bestil afhentning af læremidler i mitCFU.dk

Fremover skal du bestille afhentning af læremidler direkte inde i mitCFU, når du vil aflevere læremidler hos CFU Absalon.

Nederst på forsiden af mitCFU er der kommet en ny knap: Klik på lastbilen for at bestille afhentning.

Den nye afhentningsbestilling er simplere end den gamle. Du får automatisk vist den førstkommende køredag til den skole, du er logget på i mitCFU, så du skal ikke længere huske skolens køredag og bilens nummer for at bestille afhentning.

Når du er tilknyttet mere end én institution
OBS! Afhentningen bliver bestilt til den institution, som du vælger, når du logger på mitCFU. På samme måde er det også dit valg af institution ved login der afgør, hvor dine fysiske læremidler bliver leveret – og hvilke elever og hold du kan booke til, når du laver en e-booking.

Er du tilknyttet mere end én institution, kan du nemt skifte mellem dem, når du er logget på: Klik på dit eget navn oppe i den grå menubjælke og skift. Hvis du er logget ind på institution A og skal bestille afhentning eller bestille læremidler til institution B, skal du altså først skifte til institution B.

Dantek Booking fjernet fra forsiden
Det direkte link til Dantek Booking er fjernet fra forsiden af mitCFU. Fremover kan du kun få adgang til Dantek Booking ved at lægge et fysisk læremiddel i kurven (papirbog eller materialesæt) og overføre læremidlet til booking. Vil du gå til Dantek Booking uden faktisk at booke et fysisk læremiddel, lader du blot være at gennemføre bookingen til sidst.

Gå til mitCFU.dk.

Læs mere om CFU's kørselsordning.

Har du spørgsmål? Kontakt os!