Del

Her på siden får du adgang til to online kurser. De to kurser, der udbydes, er kurser i to af folkeskolens obligatoriske emner; Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab og Uddannelse og job. Kurserne er for dig, som ønsker at tilegne dig viden, færdigheder og kompetencer inden for et eller flere af folkeskolens obligatoriske emner. 

Kurserne er til lærere, pædagoger og lærerstuderende og er tilrettelagt i indhold og form, så du kan få gavn af det direkte i undervisningen.

Kurserne svarer i omfang til 5 ETCS-point og består af fem moduler. Kurserne er fleksible i forhold til, hvornår det passer ind i din hverdag. Du kan læse mere om opbygningen og indholdet af kurserne ved at klikke på de enkelte kurser til højre på siden.

Kurserne udbydes af læreruddannelserne ved de danske professionshøjskoler.

Gratis online kurser

Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

Onlinekurset Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab omfatter to kompetenceområder "Sundhed og trivsel" samt "Køn, krop og seksualitet". Kurset vil styrke dine kompetencer og give dig faglige, didaktiske og pædagogiske tilgange inden for området.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Uddannelse og job

Uddannelse og Job omhandler arbejdet med at give eleverne kompetencer og indblik i sammenhængen mellem uddannelse, karriere, job, egne drømme og forudsætninger. På onlinekurset vil du udvikle didaktiske, pædagogiske og faglige kompetencer inden for emnet og få muligheden for at sætte det i spil i din egen undervisning.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her