Del

Aktuelle og kommende kurser hos CFU Absalon

Vælg dit fagområde herunder eller søg blandt alle kurser (åbner i nyt vindue - OBS: Hvis din browser åbner i Internet Explorer, kopieres linket og sættes ind i anden browser).

Vælg fagområde

Vælg målgruppe/type

Vores kursustilbud

CFU's kursustilbud er praksisnært og materialeorienteret.

Vi bestræber os på, at kurserne skal være ajourførende for lærere og pædagoger i forhold til nye metoder og læremidler.

Kurserne skal inspirere deltagerne til at udnytte vores øvrige tilbud om faglig rådgivning, vejledning og udlån af materialer.

Du har som altid mulighed for at tilrettelægge rekvirerede forløb ud fra den enkelte skoles eller kommunes behov. Læs mere om rekvirerede forløb. 

Interesseret i efter-/videreuddannelse?

Se, hvad Professionshøjskolen Absalon tilbyder inden for dit fagområde.

It og fag på kurser

I CFU Absalon har vi øje for, at it skal bruges i en didaktisk sammenhæng, og at eleverne skal bruge it i en faglig sammenhæng.

CFU markerer nu for alvor, i hvilken retning it og medier skal inddrages didaktisk i skolen. Vi integrerer it som en naturlig del af en faglig undervisning, hvor it bruges i faghæfte 48s fire tematikker:

  • Informationssøgning
  • Produktion
  • Analyse
  • Kommunikation

Alle lærere skal besidde it-ressourcer og inddrage it i deres fag. Det er samtidig en udfordring af it-vejlederens rolle, hvor vi ønsker, at vejlederen bliver en it-didaktisk vejleder med fokus på anvendelse af it-ressourcer i forhold til fagenes forskellige indhold og metoder.

Kontakt CFU's kursusafdeling

E-mail: kursus@pha.dk

Telefon: 7248 1930