Del

Biologi

Fysiologi-sæt med måleudstyr og datalogger

5.-10. klasse.

DK5: 61.2

I dette sæt måleudstyr til biologi og natur/teknologi er der fokus på måling af puls og åndedræt. Målinger med sættets sensorer udføres ved hjælp af iPads og tablets eller på en PC med enten Windows eller Mac OS. Data indlæses i en almindelig webbrowser via Wifi-enheden som plug-and-play. 

Materialesættet indeholder 1 spirometer, 1 USB-enhed, 1 Wifi-enhed, 1 skærm-enhed, 1 pulsmåler, 1 batteri, 1 USB-kabel, 1 vejledning. 

Se den generelle vejledning her (pdf). 

Se vejledningen til de enkelte moduler her (pdf). 

Økologi-sæt med måleudstyr og datalogger

5.-10. klasse.

DK5: 56.1

I dette sæt måleudstyr til biologi og natur/teknologi er der fokus på data fra økosystemer. Målinger med sættets sensorer udføres ved hjælp af iPads og tablets eller på en PC med Windows eller Mac OS. Data indlæses i en almindelig webbrowser via Wifi-enheden som plug-and-play. For at bruge sættets oxygenmåler skal der forinden indkøbes elektrolytvæske til ilt-elektroder. 

Materialesættet indeholder 1 lysintensitetsmåler, 1 temperaturmåler, 1 oxygenmåler, 1 CO2-måler, 1 pH-måler, 1 fugtighedsmåler, 1 Wifi-enhed, 1 batteri-enhed, 1 skærm-enhed, 1 USN-enhed, 1 USB-kabel, 1 vejledning til de enkelte moduler, 1 generel vejledning.

Se den generelle vejledning her (pdf). 

Se vejledningen til de enkelte moduler her (pdf). 

Ny fælles prøve i naturfag

Læs om prøvebekendtgørelsen for den nye fællesfaglige prøve i naturfag. 

Læs mere.