Del

Læremidler til indskolingen

Find tallet

Et interaktivt spil,  hvor tal "flippes" ned for at afsløre modstanderens tal.

Spillepladen har 50 talflippers, der repræsenterer tallinjen, hvor tallet 1 er placeret nederst til venstre og 50 i øverste højre hjørne.

Kan bruges som supplement til forståelse af tallene i forhold til hinanden, f.eks. "mindre end", "større end", "lige", "ulige", "tal-delelighed" eller andre mønstre i tallene. Et spil for alle aldre, som opfordrer til at tænke analytisk og spørgende.

Bestil materialesættet i mitCFU.

Tovtrækning

Matematisk udvikling i forhold til antalsforståelse.

Spillet er let at lære, sjovt at spille og kan gøres lettere eller sværere. Under spillet ser spillerne det fysiske antal for hvert træk. Kuglernes organisering 5 og 5 lægger op til udvikling af regnestrategier.

Bestil materialesættet i mitCFU.

Talmåtte 1-30

Dette materialesæt indeholder en kunststofmåtte påtrykt tallene 1-30, 24 talterninger i skum i farverne rød, grøn og blå (10-kantede), 6 almindelige gule skumterninger. Måtten måler 100x310 cm, og hvert enkelt felt måler 28x28 cm.

Sættet giver mulighed for at arbejde visuelt med skumterningerne. Det giver også eleverne mulighed for at være fysisk aktive, mens de arbejder med talterninger og talmåtte.

Bestil materialesættet i mitCFU.