Del
Børn og billeder – billedkunst i folkeskolen – konference

9. maj 2023

Børn og billeder – billedkunst i folkeskolen – konference

Nyeste viden og praksis inden for billedkunstområdet, der inspirerer og motiverer til kreativitet og læring for alle børn.

På konferencen giver vi ordet til forskere, undervisere og kreative fagpersoner, der fortæller om deres arbejde med billeder, og vi diskuterer, hvordan undervisningen i faget billedkunst kan medvirke til at gøre eleverne til kompetente navigatører i en kompleks verden samt bidrage til at udvikle kompetencer hos eleverne, som gør dem til aktive deltagere i den visuelle kultur.

På de forskellige workshops får du mulighed for at afprøve og arbejde med forskellige udtryksformer inden for plane, rumlige og digitale billeder. Vi zoomer ind på kunstens og kulturens billeder og tematikker og inviterer til fælles undersøgelse af, hvordan billeder kan være en kilde for igangsættelse af legende og sanselige processer, hvor det at eksperimentere er omdrejningspunktet.

Konferencen er under udarbejdelse og prisfastsættes senere. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med det endelige program her på siden og i vores nyhedsmail, som du kan tilmelde dig her.

Tid: Den 9. maj 2023 kl. 9.00-16.00
Sted: Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Spørgsmål? Kontakt CFU's kursusadministration på kursus@pha.dk eller tlf. 7249 1930 (kursusnr. R23-110).

.

Campus Roskilde

Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
9. maj 2023 9:00 - 16:00
Helle Damgaard Melin Pædagogisk konsulent